З архіву ПУ. "Назвав гостю "шм*рою": На зйомках популярного шоу данка побила українця (відео)

Бійку довелося рознімати знімальній групі.

Під час зйомок популярного українського шоу "Міняю жінку" учасниця з Данії з кулаками накинулася на чоловіка із Запоріжжя. Така поведінка жінки була обумовлена тим, що українець її образив. Запис випуску опубліковано на офіційному YouTube-каналі "1+1", передають Патріоти України 5 вересня 2019 року.

30-річний Станіслав за умовами шоу кілька днів жив із 38-річною Дариною, дружиною данського мільйонера на ім'я Отто. Пара постійно сперечалася і сварилася. Жінка критикувала українця за те, що він не здатний економити, а його дружину Карину – за те, що вона не працює і постійно витрачає гроші на нічні клуби, салони краси та фітнес.

До кінця програми словесна перепалка переросла у явний конфлікт. Чоловік назвав гостю з Данії "шм*рою", що викликало її обурення. Дарина накинулася з кулаками на Станіслава. "П*дло, ти що, здурів?" – закричала вона.

Розняти бійку вдалося режисеру передачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...