З архіву ПУ. Новий міністр освіти втрапила у скандал через безграмотний пост у соцмережі

Людина, якій належить бути зразком грамотності та ерудиції, володіє державною мовою на рівні трієчника...

Анна Новосад

Новий міністр освіти і науки України Ганна Новосад допустила безліч помилок в тексті, який опублікувала на своїй сторінці в Facebook. На текст звернув увагу користувач Oles Horodetskyy, передають Патріоти України 2 вересня 2019 року.

«Думав, що це фейк. Зайшов на сторінку нового міністра освіти і науки України і не повірив своїм очам! Це правда! Анна Новосад, дійсно, не вміє грамотно писати державною мовою. Міністр освіти!!! Дівчинці б в середню школу, підучити граматику, синтаксис і пунктуацію української мови, а її призначили міністром освіти!!! Повна деградація до рівня "95 кварталу"! Насправді, це жахливо!» - пише він.Користувачі мережі з не меншим жахом відреагували на пост, розкритикувавши політика владної партії. «Це ужаааас», «Були при владі розумні - так крали. А ці хоч красти не будуть, тому що не вміють», «Трускавецький державний універ не може вам за тиждень диво зробити», «Міністр охорони здоров'я - без медосвіти. Міністр освіти писати не вміє - але це таке. Головне, що красти не будуть, бо дурні», «Для правильного сприйняття серіалів освіта заважає», - пишуть вони.

Також користувачі вирішили «допомогти» міністру і самі виправили помилки в тексті, розмістивши сумний пост в коментарях.Звичайно, у нового міністра знайшлися в мережі і захисники - на їхню думку, помилок було допущено не дуже багато. Інші звернули увагу на те, що деякі виправлення не зовсім вірні. Проте, факт залишається фактом: людина, якій належить бути зразком грамотності та ерудиції, володіє державною мовою на рівні трієчника!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...