З архіву ПУ. "Скроєні за одним лекалом": Путін засвітився в компанії зі своїм "двійником" (фотофакт)

На похоронах Йосипа Кобзона президенту Володимиру Путіну дісталося місце біля вдови співака Неллі, і багато хто помітив цікаву схожість «сусідів».

Так, захоплення пластикою зробило особи дружини артиста і президента РФ практично однаковими. На таку подібність звернув увагу заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України 5 вересня 2018 року.

«Путін і Неллі Кобзон сьогодні на похоронах «співака світового рівня». Скроєні за одним лекалом, як то кажуть», - зазначив він.

Поруч же з ними сиділа Валентина Терешкова, яка, так би мовити, «не вписувалася» в компанію. «А Терешкової така пластика не за статусом, мабуть», - додав Голобуцький.
Зовнішній вигляд всіх трьох не залишили без уваги користувачі соціальних мереж, відзначаючи, наприклад, що Терешкова стала більше схожа на Брежнєва.

«Кремлівські «ходячі мерці», «Весела вдова», «З Валюхи Брежнєва хотіли виліпити», «У Терешкової з Кобзоном один хірург», «Повстання мерців», «Шкода не в кафешці Сепар», «Валя - Робін Вільямс в гримі» , «З життя вампірів сценка!», «на Терешкової театральний грим?», «Клон Путіна не схожий на оригінал», «Терешкова більше на Брежнєва схожа», - відзначають в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...