З архіву ПУ. Супрун присвятила Ківі пост про шкоду і користь мастурбації

Випадок з нібито мастурбацією на робочому місці нардепа Іллі Киви продовжує обростати коментарями...

Ексглава МОЗ України Уляна Супрун у властивій собі манері опублікувала пост у Facebook, присвячений користі і шкоді мастурбації - з явним натяком на недавній інцидент з нардепом Іллею Кивою, передають Патріоти України 3 жовтня 2019 року.

"Мастурбація потрібна для підтримки кровообігу в геніталіях і малому тазі і для зняття сексуального напруги при відсутності постійного партнера/ки або неможливості займатися сексом так часто, як хочеться. Описані кейси полегшення симптомів мігрені мастурбацією. Почнемо з легких проявів. Сексологи кажуть, що чоловіки , які звикли до "мертвої хватки" рукою, ще з супутнім переглядом порно, можуть мати проблеми з порушенням і чутливістю з живою людиною", - написала вона.

За її словами, в окремих випадках мастурбація має в достатній мірі небезпечний для людини характер. "Іноді мастурбація починає мати компульсивний характер, наприклад хапання за геніталії на робочому місці. Така поведінка, очевидно, не піддається вольовому контролю, а людина не усвідомлює негативні наслідки дій. Коли люди роблять сексуальні вчинки, хоча ті становлять потенційну загрозу: зараження ВІЛ та іншими хворобами, що передаються статевим шляхом, відчувають репутаційні втрати, втрачають час і гроші, втрачають продуктивність, порушують закони, і це стає пріоритетом життя, це називається сексуальна залежність. А будь-яка залежність не є нормальною. [...] Компульсивну мастурбацію відносять до таких сексуальних залежностей."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...