З архіву ПУ. Терпець увірвався: Дівчина у весільній сукні і зі священиком увірвалася на роботу до бойфренда, вимагаючи негайно одружитися з нею (відео)

Загнаний в кут чоловік розгубився...

В інтернеті стало вірусним відео, спочатку опубліковане в соцмережі TikTok користувачкою під ніком @boymom_ashley, передають Патріоти України.

Жінка стала свідком дивовижної сцени, що розігралася в одному з супермаркетів мережі Target в Лас-Вегасі. У магазин рішуче увірвалася дівчина у весільній сукні, яку супроводжували священик і подружка з букетом квітів. «Наречена» розшукала свого бойфренда, який працює в супермаркеті - він якраз розкладав товари по полицях. В ультимативній формі вона зажадала негайно одружитися з нею, погрожуючи в іншому випадку порвати стосунки. За її словами, хлопець обіцяв одружитися ще два роки тому, але до цих пір не виконав обіцянки.

Загнаний в кут чоловік розгубився. А навколо незвичайної групи зібралися глядачі. Наречена помахала їм рукою, пояснюючи ситуацію. У натовпі пролунали оплески і підбадьорливі вигуки. Потім пара вирішила продовжити з'ясування стосунків на вулиці і вийшла з супермаркету. Чим закінчилася справа, залишилося невідомим.

Відео переглянули понад п'ять мільйонів разів. У коментарях багато хто не схвалювали дії дівчини. «Що це за весільна засідка?», «Якщо хтось змушує тебе щось робити, то ця людина тобі не підходить», «Не роби цього. Це божевілля ... Це зовсім не смішно і не романтично. Вона просто смішна» - писали в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...