З архіву ПУ. Ціна зради: Колумбійка возила свого голого чоловіка на даху машини (фото, відео)

В справу втрутилася поліція, заарештувавши чоловіка за порушення громадського порядку.

Мешканка колумбійського міста Баранкілья застала свого чоловіка Хайро Варгаса в мотелі з іншою жінкою. Хайро благав розлючену дружину пробачити йому зраду. Вона погодилася на це тільки за однієї умови - щоб він повністю голим прокотився по центральних вулицях на даху її автомобіля, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Варгас пішов на це приниження, щоб врятувати свій шлюб.Незвичайне видовище привернуло увагу перехожих і водіїв, які веселилися і знімали його на відео. Хайро при цьому намагався сховати обличчя в рушник. Рух транспорту на жвавій вулиці застопорився.

Зрештою в справу втрутилася поліція, заарештувавши чоловіка за порушення громадського порядку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...