З архіву ПУ. "Типа Ху*ло жжет": Новорічне звернення "Путіна" з "оселедцем" підірвало мережу (відео)

Російських користувачів "підірвала" пародія на новорічне звернення президента Володимир Путін у виконанні актора Микити Кукушкіна.

Ролик був опублікований на YouTube-каналі "Дождя" 31 грудня 2019 року. Менш, ніж за добу, його вже подивилися більше 172 тис. користувачів, передають Патріоти України.

У "новорічному зверненні Неволодимира Неволодимировича Непутіна" мова йде про те, що через наявність величезної кількості двійників "оригінал" Путіна був загублений, тому тепер доводиться постійно викручуватися.

Після всього цього "Путін" оголошує про свій відхід від влади, але каже, що перед відставкою підписав ряд указів, за якими Росія стає парламентською республікою, з учасників "московського справи" знімають усі звинувачення, всіх політв'язнів відпускають, Росгвардію ліквідують, а МВС і ФСБ скорочують .

На закінчення Непутін повертається на 360 градусів, при цьому глядачі можуть помітити у нього зачіску, яка скидається на "оселедець" українських козаків.

Пародія викликала захват у користувачів. "Дуже добре, все просто відмінно, 50 двійників, вся правда, спасибі!", "Спасибі, довго ми це хотіли почути!", "Ех, якби все це було правдою", "У самого сльози навернулися, правда від сміху!" – пишуть вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...