З архіву ПУ. Вівчарку охоронцям тепер можна і не брати: "Схеми" показали повний епізод атаки Юлії Мендель на кореспондента "Радіо Свобода" (відео)

Прес-секретарка Зеленського спочатку намагалась бути чемною. Однак потроху увійшла у смак, відганяючи набридливого для неї "писаку". Мала б пам'ятати, що для силових дій є спеціально навчена держохорона, котра знає коли саме варто втручатись.

Редакція проекту “Схеми: корупція в деталях” 27 вересня 2019 року опублікувала повне відео інциденту з прес-секретарем Володимира Зеленського Юлією Мендель, яка відштовхнула журналіста Сергія Андрушка. Відповідне відео “Схеми” опублікували у себе в соцмережі, зазначають Патріоти України.

“Щоб уникнути маніпуляцій з боку представників Офісу президента та прес-секретаря Зеленського, редакція Схем публікує повне відео спілкування Сергія Андрушка з Юлією Мендель і спроб нашого журналіста отримати позицію керівника ОП Андрія Богдана і глави держави щодо фактів, які встановлені під час розслідування”, – сказано в описі до ролика.

На самому відео можна помітити, що біля стін Вищого антикорупційного суду журналіст спочатку намагається поставити запитання главі Офісу президента Андрію Богдану, однак той заявив, що “не спілкується з представниками видань, які обманюють суспільство і не дотримуються журналістських стандартів”. Це він про "Радіо Свобода", котра у всьому світі вважається еталонним виданням.

Після цього Андрушко спробував поставити запитання Володимира Зеленського, однак його знову відштовхнула Юлія Мендель. Задля уникнення маніпуляцій з боку представників ОП і речниці Зеленського,

Раніше сама Юлія Мендель пояснила свій вчинок, зазначивши, що журналіст накинувся на делегацію заради красивої картинки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...