Знов не того "карла" у Париж прислали, версія 52. Невдала: Замість Путіна приїхала невдала версія двійника, - мережа

Соцмережі активно коментували зустріч лідерів України, Франції, Німеччини та Росії у Нормандському форматі у Парижі, зазначають Патріоти України.

«Путін приїхав на зустріч у броньованому лімузині Aurus Senat, який спеціально привезли з Росії. Зеленський приїхав у Renault мінівен», –звернув увагу американський журналіст Алекс Лун.

Не оминули увагою у соціальних мережах помітне кульгання Путіна: «Ходять чутки, що у Парижі – двійник Путіна. Версія 52. Невдала», – жартує користувачка Twitter з Польщі.

«Коли ти знаєш, що всі карти у тебе», – коментує вираз обличчя російського президента на фотографії журналіст Крістофер Міллер.

«Якби я був Зеленським, я б розпочав Нормандський саміт з Путіним зі слів, що «для нас головне не перемогти, а взяти участь – це справжній дух Олімпіади». І потім глянути в очі Путіна. Налиті кров'ю», – пише голова Києво-Могилянської школи журналістики Євген Федченко, згадуючи новину про відсторонення Росії від Олімпійських ігор та Чемпіонату світу через допінг.

«Напередодні Нормандського саміту: 3 грудня – Нідерланди кажуть, що Росія дозволила підозрюваним у справі MH17 утекти; 4 грудня – Німеччина висилає росіян за участь у вбивстві у Берліні; 5 грудня – у Великій Британії вбито російського мільярдера; 5 грудня – США висуває обвинувачення росіянам за кіберзлочини; 5 грудня – Росія порушує режим припинення вогню в Україні», – пише Еліс Столлмеєр, виконавча директорка неурядової організаціїi Defend Democracy.

«Іще один невдалий підхід у мою колекцію», – коментує журналіст BBC Джон Фішер незграбне привітання Путіна із французьким службовцем.

Чимало користувачів також відзначили, що попри санкції ЄС, на саміті присутній «сірий кардинал Путіна» Владислав Сурков, «співавтор втручання на Донбасі».

А представники Руху ветеранів України розмістили у соціальних мережах фотографії, як вони перед початком саміту розірвали державний прапор Росії і прапори підтримуваних Росією угруповань «ДНР/ЛНР» та поясниди журналістам іноземних ЗМІ, зокрема і російських, мету своєї акції.

Не обійшлося у Парижі і без Femen. «Драма в Парижі ... дві оголені жінки, які кричали «зупиніть війну Путіна», вистрибнули із натовпу преси біля Єлісейського палацу перед початком переговорів про Україну зі знаком «вітання воєнному лідеру». Французька поліція швидко їх перехопила», – твітує журналістка BBC Сара Реїнсфорд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...