"Зовсім пиз*ець... Володя-обос*анець прийняв парад": Путін знову чіплявся до дітей (відео)

У коментарях бурхливо відреагували на показний військовий захід і дивну любов Путіна до малечі.

Путін ляскає дитину по попі. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін після параду на честь Дня ВМФ у Санкт-Петербурзі вкотре продемонстрував свою "любов" до маленьких дітей. Відповідне відео розмістив у своєму мікроблозі в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, а також RT, передають Патріоти України.

"Ну як вам? Сподобалося? Путін після параду поспілкувався з сім'ями, які постраждали від повені у Тулуні, він напередодні сам запросив їх до Санкт-Петербургу", – підписав він під роликом.

На відео Путін спочатку підійшов до сім'ї з двома хлопчикам, на плечі яких поклав руки під час розмови. Після цього він підійшов до чоловіка, який тримав маленьку дівчинку на плечі. Президент РФ після короткої репліки поплескав дитину по попі.

У коментарях бурхливо відреагували на показний парад і дивну любов Путіна до маленьких хлопчиків. "Чому х*йло весь час тягне свої лапи до маленьких хлопчиків", "Їм жити немає де, а він їх питає про ла**о-парад. Цуценя нехай ще подарує, старий маразматик", "Зовсім пиз*ець ... Володя обос*анець прийняв парад. Рейтинг нижче плінтуса, поваги нуль", – прокоментували в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...