"Не тішуся теракту в Пітері, але і співчуття не чекайте. За все є кара і все має свою ціну" - журналіст звернувся до росіян

Володимир Рунець наголосив, що через свою агресію і тисячі відібраних в українців життів росіяни не заслуговують нашої співчутливої підтримки.

"Я хочу залишатися людиною і навчитися співчувати навіть ворогу. Але зараз більше всього на світі я хочу жити в мирній Україні і через вас, росіяни, я не можу цього зробити." Про це пише у своєму Facebook журналіст Володимир Рунець, передають Патріоти України, продовжуючи:

Через вас, росіяни, я ходжу на Майдан не для того, щоб зустрітися з друзями, а для того, щоби провести їх в останню дорогу. Через вас, росіяни, я знаю найменші села Донеччини та Луганщини краще, ніж район Києва, в якому живу. Через вас, росіяни, не спить ночами моя мама, і (знову через вас) не сплять вночі тисячі українських матерів.

Через вас, росіяни, двадцятирічні хлопці мислять, як п'ятдесятирічні чоловіки.

Через вас, росіяни, коли я потрапляю в нове місце, я не насолоджуюся архітектурою, або красою природи, а інтуітивно шукаю місце, де сховатися в разі авіаційного або артилерійського обстрілу.

Через вас, росіяни, мені сняться діти з малайзійського боїнга.

Через вас, росіяни, моє життя ніколи не буде таким, яким я його планував. Тому пробачте мені, росіяни, що я не буду вас пробачати.

І дітей своїх вчитиму не пробачити вас ніколи. Не тішуся теракту в Пітері, але і співчуття не чекайте. За все є кара і все має свою ціну. Я все сказав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...