Путін зумів добитися консенсусу американських еліт. Як демократи, так і республіканці вважають Москву ворожою державою - блогер

Що б там не казав сам Трамп про намагання відновити хороші стосунки з Росією, але призначені ним міністр оборони Матіс і радник з нацбезпеки МакМастер люди діяльні і так само називають Росію головною загрозою.

Ілюстрація:YouTube

"Дев'ять років тому цього дня іще йшла війна у Грузії. Російські мародери у військовій формі грабували на захоплених територіях. Але американський флот вже рухався у відповідному напрямку." Про це пише у своєму Facebook Юрій Луканов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Через два дні до берегів Грузії підійшов американський флот. На європейські бази прибули додаткові американські літаки.

Просування російської армії негайно припинилося. Це була блискуча демонстрація: коли Путін стикається не із заявами, а з реальною загрозою, то він відступає без розмов.

Після того світ за інерцією ще продовжував не вірити, що Путін справді проголосив війну Заходу у Мюнхені 2007 року. Мало того, Захід продовжував залишатися у своїх ілюзіях навіть після кримнашу і війни на Донбасі.

Але тепер Путін зумів добитися консенсусу американських еліт щодо російської загрози. Як демократи, так і республіканці вважають Москву ворожою державою. Такого ніколи не було після розвалу СРСР.

Що б там не казав сам Трамп про намагання відновити хороші стосунки з Росією, але призначені ним міністр оборони Матіс і радник з нацбезпеки МакМастер люди діяльні і так само називають Росію головною загрозою.

Та й сам Трамп теж далеко не однозначно проросійський. Коли йдеться про те, щоб помірятися яйцями, то його риторика стає войовничою.

У грудні минулого року Путін десь там на нараді щось таке пробурмотів про збільшення збройного потенціалу. Трамп, який на той час був обраний, але ще не увійшов у Білий дім, написав твіт, в якому запевняв, що американська зброя буде випереджати всіх.

Потім на той час майбутньому прес-секретарю Трампа Шону Спайсеру довелося пояснювати, що його шеф не мав на увазі нікого конкретно.

Нині з подачі Пентагону у США ведуться дискусії про передачу летальної зброї Україні. А з подачі самого Трампа значно збільшений військовий бюджет. Білий дім, попри всю миротворчу риторику щодо Росії, твердо стоїть на позиції, що санкції можуть бути зняті лише після виведення військ Росії з Донбасу і після повернення Криму Україні.

Коли кажуть, що США найбільший у світі жандарм, то я за такого жандарма. Він примушує всяких агресивних дурнів у всіх куточках планети піджимати хвоста і займати належне їм місце. І у нашому випадку таке станеться. Щоб ви не сумнівалися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...