Бабусі Путіна: Фашик Донецький висміяв "найнебезпечнішу банду світу" (фото)

Бабусі небезпечні, тому що непередбачувані.
Бабусі Путіна - небезпечні, бо божевільні. Фото: соцмережі.

У мережі опублікували зображення з найнебезпечнішими бандами світу, куди внесли і організацію патріотів президента Росії Володимира Путіна "Загони Путіна". Картинку опублікував блогер під ніком "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

На ній зображені найстрашніші й найнебезпечніші угруповання в світі, такі як: мексиканська банда Los Zetas; банда MS13 (Mara Salvatrucha), яка більш небезпечна в Центральній Америці; альянс афроамериканських вуличних угруповань Південного централу Bloods. Але також поруч з ними зобразили і патріотичний рух "Загони Путіна", куди в основному входять пенсіонери Росії.

На пост користувачі мережі відреагували з гумором, написавши, що бабусі небезпечні, тому що непередбачувані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...