Біля входу до Софії Київської: Велике цабе з Держприкордонслужби припаркувалося на могилі патріарха Володимира (фотофакт)

Так бореться за добробут, що 30 штук баксів на Toyota заробив - героєм парковки виявився начальник управління по боротьбі з транскордонною злочинністю Петро Щур.

Герой парковки. Фото: соцмережі

У Києві начальник одного з управлінь Держприкордонслужби Петро Щур припаркував свій автомобіль Toyota прямо біля могили Святійшого Патріарха Володимира, що розташована біля Софійського собору. Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла гендиректор Національного заповідника "Софія Київська" Неля Куковальська, опублікувавши відповідні фото, передають Патріоти України.

"У господаря машини зовсім дах зірвало!!!! Під самою могилою Святійшого Патріарха Володимира влаштував парковку. Викликали поліцію", - написала вона.

Журналістка Аліна Стрижак, зробивши репост запису Куковальської, уточнила особистість чиновника.

"Я знаю цього чувака. Це - начальник управління по боротьбі з транскордонною злочинністю та виконання завдань кримінального судочинства департаменту оперативної діяльності прикордонної служби Петро Щур. Так бореться зі злочинністю, що 30 штук баксів на Toyota заробив. На офіційну-то зарплату у прикордонній. Купив відразу після Революції гідності. Ну і машина, в кращих традиціях, на дружину записана, ага", - зазначила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...