"Бросал грустные влюбленные взгляды через стол": Обід Путіна в Єлисейському палаці став предметом насмішок

Володимир Путін і Дональд Трамп сиділи один навпроти одного і не мали можливості поговорити.

Путіна посадили зовсім не там, де йому б хотілося. Фото: РІА "Новости".

Під час робочого візиту у Єлисейському палаці Парижа лідера РФ Володимира Путіна посадили далеко від президента США Дональда Трампа, що завадило їм поспілкуватися. Цю новину підхопив ряд російських ЗМІ. При цьому "РИА Новости" стверджують, що розсадження лідерів за столом змінили незадовго до заходу, передають Патріоти України.

Відповідним скріншотом поділився на сторінці у Twitter блогер із ніком "КРЫМский бандеровец". "У підсумковій версії... Путін і Трамп сиділи один навпроти одного і не мали можливості докладно поговорити", — цитує інформагентство анонімне джерело.

"Безжальний Захід не дав Путіну і Трампу сісти поряд один з одним в Єлисейському палаці. Путіну довелося кидати сумні закохані погляди через стіл. Який біль...," — пожартував у пості блогер.

"Хай подякує, що стілець із-під нього не прибрали", "А таблички переставив звичайно ж українець", "Правильно зробили", — пишуть у коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...