"Давай, чм* Задорнов, шути дальше!", - Сашко Лірник про "шапкозакидництво" російської пропаганди

Російський гуморист Задорнов весело сміявся разом зі своєю публікою, коли загинули пасажири малайзійського "Боїнга". Тепер прийшла черга посміятися іншим.

Збитий російський винищувач. Фото: daily.com.ua.

"Вміють хлопці, вміють. Не все ж кацапам "маслєніца". Вся їхня пропаганда побудована на приниженні інших, навколишніх "чурок","хахлів" і всяких там "піндосів", - написав Сашко Лірник у своєму блозі на site.ua, передають Патріоти України.

А тут їх самих по морді сцяними ганчірками. І головне - дуже смішно. Давай, чмо Задорнов, шуті дальше!Відеожаба із реклами "Турецьких авіаліній". Як насправді була збита кацапська "сушка". Довго сміявся. Подивіться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...