"Гравіцапа" від росіян: Концерн "Калашніков" хвалиться летючим мотоциклом для спецназу (відео)

​Концерн опублікував кадри, як людина на одномісному мультикоптері пролетіла по великому залу з продукцією «Калашникова». Зараз він «обкатується», про практичне застосування пристрою в компанії пообіцяли розповісти пізніше.

Нове чудо російського воєнпрому, це поки всього лише концепт літального апарату у вигляді мультикоптера, розрахованого на одну людину. На записі випробувач піднімається на апараті в повітря і робить обліт великого залу, в якому представлена продукція компанії, повідомляють Патріоти України.

Спостерігати за першим польотом прийшов глава «Ростех» Сергій Чемезов.

Інформації про характеристики і можливі сфери застосування мультикоптера в концерні не повідомили. Мультикоптер - літальний апарат з трьома або більше несучими гвинтами постійного кроку, частина з них обертається за годинниковою стрілкою, частина - проти. Він рухається за рахунок прискорення або уповільнення швидкості обертання гвинтів.

Директор з комунікацій «Калашникова» Софія Іванова заявила, що мультикоптер проходить обкатку. Показати те, як апарат застосовується на практиці, в концерні пообіцяли пізніше.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...