"І не забудьте ще довідку із Букінгемського ЖЕКу!": Працівниця БТІ Києва влаштувала королеві Британії "рознос" (відео)

Навіть якщо ви Єлизавета ІІ, то не варто сподіватися, що це допоможе вам під час спілкування із українською чиновницею-бюрократкою.

Навіть британська королева безсила проти бюрократів? Фото: скріншот з відео.

На початку 2018 королева Великої Британії орендувала ділянку землі у центрі Києва. Це і стало темою жартів для акторів Дизель шоу, передають Патріоти України та пропонують вам посміхнутися разом із нами.

Про те, яких зусиль довелося докласти піданним королеви Великої Британії для того, що б домовитися з типовою робітницею БТІ в Україні, і як у результаті їм вдалося оформити землю в Києві – пофантазували актори Дизель Шоу. Хто ж крутіший – Королева Британії чи працівниця БТІ Києва – дивіться у новому випуску Дизель Шоу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...