Хіти тижня. А справжній ще живий? У Росії помер один з Путіних, зарили без жалоби та парадів - "як собаку", - мережа

Цим пояснюється відсутність другого двійника Путіна - «кучми» - одного з найстаріших варіантів президента РФ.

Одного із Путіних вже немає? Фото: соцмережі.

У соцмережах наполегливо циркулює інформація, що один з двійників Путіна раптово помер. Похорон проходили таємно, передають Патріоти України.

Невідомі ані його прізвище, ані місце поховання. Таким чином, виявилася вакантною одна з позицій «при дворі». Цим пояснюється відсутність другого двійника Путіна - «кучми» - одного з найстаріших варіантів президента РФ.

Саме тому пишуть, що в Парижі був присутній дивно низькорослий «Путін». Справа в тому, що банкетного не змогли послати, бо не відповідає формату міжнародних зустрічей, а копія з гострими вухами несподівано захворіла. Сам же «цар всієї Русі» давно намагається не залишати свої апартаменти - як через здоров'я, так і через елементарну боязнь замахів.

Чітких даних, чому помер двійник Путіна немає. Ймовірно з природних причин. А крім того, він пройшов також певні процедури пластичної хірургії, щоб хоч якось відповідати «ботоксному» оригіналу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...