Хіти тижня. Але щось пішло не так: Спійманий на зраді хлопець зробив вигляд, що його коханка - секс-лялька (відео)

Коханка старанно вдає, що вона робот, але коли розлючена жінка б'є її, вона тонким голосом просить про пощаду.

Ілюстрація: shop.ua

Спійманий на зраді хлопець спробувала видати свою коханку за секс-ляльку, але його план провалився. Ролик з експресивною лайкою афроамериканської пари почав поширюватися в Twitter з 23 січня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

З моменту публікації він набрав вже більше 5,26 мільйона переглядів. На відео жінка повертається додому і застає партнера разом з дівчиною, яка спокусливо танцює. "Що за чортівня тут діється ?!" - запитує вона.

У відповідь хлопець намагається довести, що його подруга насправді секс-лялька і демонструє дівчині "документи на неї". Сама спокусниця старанно вдає, що вона робот. Але коли розлючена жінка б'є її, та тонким голосом просить про пощаду. Врешті-решт вона кидає спроби видати себе за ляльку, одягається і віткає.

Користувачі припустили, що відео може бути фейковис, але все одно назвали ролик дуже смішним. Особливо їм сподобалися виправдання хлопця, який до останнього переконує подругу, що лялька справжня, просто "заглючила".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...