Хіти тижня. Ані Лорак стала об'єктом насмішок через дивне вбрання (фото)

​Опальну українську поп-виконавицю Ані Лорак висміяли у Instagram за "костюм космонавта", в якому вона вийшла на сцену в Литві.

Як зазначили підписники Лорак, кількості стразів і фасону її вбрання в загальному, позаздрив би й Філіп Кіркоров, повідомляють Патріоти України.

На особистій сторінці в соцмережі Лорак розмістила кілька фото та відео, на яких вона зображена в досить незвичайному костюмі - коротких шортах високої посадки, колготах, та туфлях на високих підборах. Одяг співачки увесь вкритий камінням та стразами.

"Несмак, на жаль. Спроба наслідувати Джей Ло?" - поцікавилися в коментарях.

"Ось це вбрання, Кіркоров позаздрив би", "Дивний прикид, якщо чесно", "На орбіту!" - стали іронізувати під фото. Деякі також порадили артистці змінити зачіску, з якою вона виглядає значно старше за свій вік.

Нагадаємо, останніх кілька років Ані Лорак не виступає в українських містах. Разом з цим співачка продовжує заробляти гастролями в Росії, незважаючи на агресію Кремля по відношенню до України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...