Хіти тижня. Аномально низька температура: У США живі алігатори вмерзли в лід (відео)

Плазуни не гинуть, а вміло знижують температуру свого тіла.

Скріншот

У національному парку Shallotte River Swamp Park в американському штаті Північна Кароліна в лід вмерзли алігатори. Доглядач парку зняв на відео знерухомлених рептилій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рептилії впали в сплячку, над поверхнею замерзлих водойм видно тільки їх небезпечні пащі. При цьому плазуни не гинуть, а вміло знижують температуру свого тіла і впадають в стан своєрідного сплячого режиму, який фахівці називають brumation - гібернація. Варто стовпчику термометра піднятися, розмерзнуться і алігатори, поки ж відвідувачі мають можливість безкарно помацати цих хижаків.

Як повідомлялося раніше, в останні тижні в деяких районах США встановилася морозна погода, випав сніг. У деяких місцях температура впала до мінус 30 градусів за Цельсієм, жертвами негоди стали, за останніми даними, 26 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...