Хіти тижня. "Байкала, аднака наса": Китайці окупують "велике море" - гордість Росії - Злий одесит

Як РФ перетворюється на ресурсний придаток Китаю.

Фото: Zrada Today."В не такому вже й далекому 2016 року в статті "Росія VS Китай - чи буде битва за Байкал?" Я розглядав проблематику латентної окупації Китаєм територій Російської Федерації і прийшов до висновку, що головною метою Піднебесної в своїй експансії є найбільше в світі прісноводне сховище - Байкал. І ось, як то кажуть, не минуло й півроку ... точніше, пройшов рік, але не суть важливо, а озеро переходить "під небо"", -дописує у своєму блозі Злий Одесит, передають Патріоти України з посиланням на "Одесский курьер".

"Дело в том, что китайская компания “ Earth Well ” договорилась о строительстве на Байкале завода по производству бутилированной воды. Компания уже выкупила землю на берегу Байкала, а так же приобрела квоту на добычу, внимание, двух миллионов тонн воды в год! Причём вся вода, которую будит разливать завод по бутылкам, предназначена для китайского рынка!

И вот знаете, смотрю я на это и диву даюсь, как же китайцы, без единого выстрела уже и весь Дальний Восток России заселили, нефтяные монополии скупают за российский же счёт, вот и заводы строят на берегу стратегически важного объекта.

Что тут ещё можно сказать? 貝加爾不是你的"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...