Хіти тижня. "Бандити при владі прибирають конкурентів", - Гіркін

Колишній ватажок російських терористів Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував ліквідацію відомих бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Гіркін заявив в інтерв'ю одному з російських ЗМІ, що бандити при владі прибирають конкурентів, передають Патріоти України.

"Собственно, к власти и в Донецке, и в Луганске... Сурков привел бандитов. Плотницкий - бандит, Захарченко - жулик, который, получив власть, тоже стал бандитом. Соответственно, они отстреливали конкурентов. В силу ряда причин Донецк и посильнее, там и толчок достаточно серьезный дан организации, там у Захарченко конкурентов не было, кроме Ходаковского. А в Луганске Плотницкому приходилось бороться против людей, которые не понимали, чем он лучше остальных", - розповів терорист.

"Плотницкий по бандитским привычкам (естественно, не сам) всех конкурентов устранил. В данном случае Мозгового (главарь бандформирования "Призрак" Алексей Мозговой, ликвидирован 23.05.2015 г. - ред.) устранили по идейным соображениям. "Бэтмена" (один из главарей луганских террористов "начштаба четвертой бригады "ЛНР" Александр Беднов (кличка Бэтмен), ликвидирован 1.01.2015 г. - ред.) чисто борьба за власть, я так понимаю, поскольку он претендовал на власть. Почему убрали Ищенко (главарь "казачьего полка", самопровозглашенный "мер Первомайска" Евгений Ищенко, ликвидирован 23.01.2015 г. - ред.), я не знаю. Дремова (боевик, командир стахановских "казаков" Павел Дремов, ликвидирован 12.12.2015 г. - ред.), я предполагаю, убрали по коммерческим делам, этот товарищ в них активно участвовал, с угольком возился", - вважає Гіркін.

Відповідаючи на питання чи дійсно терористи "самі себе прибирають, або все-таки їм Сурков допомагає з товаришами", Гіркін зазначив, що "вагнеровцы" хвастаются, что Мозгового и Беднова убирали они".

"Опять же это пьяные "базары" ветеранов, которые я лично не слышал, но тем не менее похоже на правду. Я расцениваю данную информацию как достаточно достоверную...Более того, Беднова они точно устраняли, и с высокой вероятностью именно они исполняли Мозгового", - повідомив терорист.

У той же час Гіркін відмовився коментувати знищення в липні 2014 року літака Boeing. "Ополчение Boeing не сбивало, больше я не комментирую. То, что я думаю, я оставлю при себе. То есть если я еще лет 20 проживу, дождетесь моих мемуаров", - відповів терорист.

На повторне запитання кореспондента "якби просто йшлося про те, що українці збили Boeing, ви б, напевно, про це сказали", Гіркін також відмовився відповідати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...