Хіти тижня. "Боится, собака, через Польшу лететь": Путіна "спалили" на параноїдальному перельоті до Європи

Російський "борт №1" зробив величезний гак у кілька сотень кілометрів, щоб облетіти стороною Білорусь, а також країни Балтії і Польщі.

Літак Путіна. Фото: bugaga.ru.

Президент Росії Володимир Путін летів на саміт G20 у німецький Гамбург за незвичним маршрутом. Про це повідомляє by24.org, посилаючись на дані сервісу відстеження цивільних літаків Flightradar24. Новину передають Патріоти України.

Так, російський "борт №1" зробив величезний гак у кілька сотень кілометрів, щоб облетіти стороною Білорусь, а також країни Балтії і Польщі, пролетівши при цьому над Гельсінкі. Зазначається, що Путін відправився у Європу на літаку Іл-96 із реєстраційним номером RA-96022.

ЗМІ пов'язують дивний маршрут польоту російського президента з його попереднім польотом в Угорщину, що відбувся 2 лютого. Тоді в Білорусі проходили масштабні навчання військ ППО, у яких були задіяні зенітно-ракетні комплекси С-300ПС і "Тор-М2". Крім того, в повітря піднімалися білоруські винищувачі, відпрацьовували оперативне перехоплення повітряних цілей.

"Зрозуміло, ніякої небезпеки повітряні маневри білоруської армії для літака російського президента не представляли, а навчально-бойове завдання було виконано на відмінно. Проте є підстави припускати, що Володимир Путін трохи перенервував, і сьогодні, вирушаючи на саміт до німецького Гамбурга, вважав за краще зробити великий гак і витратити кілька зайвих тонн дорогого авіаційного палива, але не летіти над територією Білорусі", - пише видання.

У свою чергу користувачі Twitter пов'язали маршрут літака Путіна зі страхом летіти над територією Польщі через причетність до катастрофи Ту-154 Леха Качинського під Смоленськом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...