Хіти тижня. "Дедушка держался за стул, чтобы поднять ж*пу": Соцмережі висміяли фото рукостискання Трампа і Путіна

Дивні кривляння російського президента вже не вперше привертають увагу публіки.

Трамп і Путін під час зустрічі. Фото: Вести.

Користувачі мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна, який тримався за стілець під час протокольного потиску з президентом США Дональдом Трампом, передають Патріоти України.

На фото помітно, що Трамп простягає Путіну руку, а той простягає праву руку у відповідь, при цьому лівою рукою він міцно тримається за поручень стільця, на якому сидить. У коментарі до фото користувач пише: «Дедушка опоздала на встречу с американским папиком на час. Папик слегка осердчал и решил дедушку отшлепать, но дедушка крепко вцепился в стул и смог-таки удержаться на попе. Прям какие-то „50 оттенков чего-то там кремлевского“ получаются».

Під даним постом інші коментатори зазначили: «Как за стульчик держится, чтобы с ходулей не упасть», «Дедушка держался за стул, чтобы поднять ж*пу во время рукопожатия. Но видать не осилил».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...