Хіти тижня. "Десь у Паралельному Всесвіті": У мережі висміяли фотожаби з українськими політиками під час снігової негоди (фото)

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на смішні картинки.

Фотожаба з Олегом Ляшком. Фото:Facebook

У мережі з'явилися смішні "фотожаби", на яких українські політики зображені у снігових заметах. Гумористичні картинки опублікував блогер Дмитро Коваленко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Автора, очевидно, надихнули сильні снігопади в столиці і абсолютна нездатність комунальних служб навести порядок на вулицях міста. "А прикиньте, зараз десь в Паралельному Всесвіті", - написав Коваленко.

На фотожабах зображені президент України Петро Порошенко, його дружина Марина Порошенко, мер Києва Віталій Кличко та інші.

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на смішні картинки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...