Хіти тижня. "Для нас це досяжне завдання", - Захарченко про вбивства перших осіб України (відео)

Ватажок "ДНР" впевнений, що за допомогою терактів вони можуть вбити будь-якого українського чиновника.

Олександр Захарченко

Про це заявив ватажок організації Олександр Захарченко, - повідомляє сепаратистський сайт "Новини Донецької Республіки", передають Патріоти України.

При цьому Захарченко заявив, що подібну тактику нібито використовують українські спецслужби.

"Якщо ми будемо уподібнюватися Україні - це буде чистий терор. Звичайно, чисто технічно можна організувати замах на будь-якого чиновника в Україні. Можна будь-кого вбити. Для нас це досяжне завдання. Але тоді ми перетворимося на них. Я не кажу, що ми воюємо з відкритим забралом. Війна є війна. Але мінімальні поняття про честь і офіцерську гідність повинні залишатися", - заявив Захарченко, згадавши про "замах" на "міністра доходів і зборів "ДНР" Олександра Тимофєєва.

Також Захарченко пов'язав діяльність українських спецслужб з усуненням терориста "ДНР" Мотороли. "Виходить, що вони воюють не з ним. Вони не в бою намагалися його вбити. Вони підло заклали вибуховий пристрій, не думаючи про те, хто в машині. Якби замість Мотороли в ліфт сіла б його сім'я?" - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...