Хіти тижня. "Доктор, эта фишка больше не работает": Нова карикатура на Путіна підірвала мережу

Користувачі від душі посміялися над постарілим президентом РФ.

Ботокс вже не рятує? Фото: соцмережі.

Користувачі мережі ніяк не можуть оговтатися від видовища, побаченого пару днів тому – голого торсу президента Росії Володимира Путіна під час риболовлі в Сибіру. На цю тему з'явилася уїдлива карикатура в паблику "Мзс Роисси" в Twitter, передають Патріоти України.

"Вже не мачо", – констатували під знімком. Варто зазначити, що даний твір належить відомому російському карикатуристу Сергію Йолкіну. Доктор попросив Путіна роздягнутися до поясу, на що той сумно відповів: "Ця фішка більше не працює".

Користувачі від душі посміялися над постарілим президентом РФ. "Порівнюючи 64 річного Путіна і 42 річного Навального, можна зрозуміти, що хтось зажерся", – відповіли в коментарях.

"Він вам не Вован", – провели юзери аналогію з назвою фільму Олексія Навального про прем'єр-міністра Дмитра Медведєва "Він вам не Дімон". "Ви жартуєте? Там можуть ще 2 груди 3-го розміру вирости, і вата так само буде в екстазі від нього".

Для порівняння в мережі опублікували знімок молодого і підтягнутого президента Франції Еммануеля Макрона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...