Хіти тижня. Дива пластики: Знаменита радянська актриса та дружина відомого режисера-українофоба налякала шанувальників новим виглядом (фотофакти)

75-річна Віра Алентова налякала навіть найвідданіших шанувальників.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережу.

Российская актриса Вера Алентова считалась одной из самых привлекательных артисток в отечественном кинематографе. Ей грех было жаловаться на внешность. Даже за сорок она выглядела молодо и свежо. Но желание Алентовой выглядеть новее и новее привело к тому, что теперь ее с трудом узнают даже самые преданные поклонники.

Недавно дочь Алентовой, известная российская ведущая Юлия Меньшова, в соцсети поздравила пользователей с Новым Годом и выложила на своей странице семейный снимок.

Подписчики Меньшовой отметили, что ее знаменитая мать чересчур "перегнула палку" и слишком увлеклась пластической хирургией, превратив себя в человека, лицо которого похоже на восковую куклу.

Фолловеры, комментируя снимок, отмечали, что Алентова как для 75 лет выглядит хорошо, но ужасно портит себя пластическим вмешательством, еще больше меня лицо в худшую сторону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...