Хіти тижня. Ганебний фарс: Турчинов потролив Путіна через знищення російської військової техніки в Сирії

Секретар РНБО зазначив, що на авіабазі у Сирії в результаті мінометного обстрілу було знищено щонайменше чотири бомбардувальники Су-24, два винищувачі Су-35С, військово-транспортний літак Ан-72 і склад боєприпасів.

Олександр Турчинов. Фото:УНІАН

Втрати РФ у Сирії повністю суперечать заявам російського лідера Володимира Путіна про перемогу в цій близькосхідній країні. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

За його словами, втрати в результаті мінометного обстрілу 31 грудня на російській авіабазі "Хмеймім" були найбільшими за весь час проведення військової операції, а тому слова Путіна перетворилася в "ганебний фарс".

"Путінська пропагандистська заява про перемогу російських військових в Сирії, з якої він почав свою четверту президентську виборчу кампанію, перетворилася в ганебний фарс, а військовий парад, який він приймав на сирійській землі, - на похоронну процесію", - заявив Турчинов.

Секретар РНБО зазначив, що на авіабазі було знищено щонайменше чотири бомбардувальники Су-24, два винищувачі Су-35С, військово-транспортний літак Ан-72 і склад боєприпасів.

"У цей же день під час виконання бойового завдання був знищений російський вертоліт Мі-24", - нагадав він.

Турчинов додав, що російському Генштабу та Міністерству оборони не вдалося приховати такі масштабні втрати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...