Хіти тижня. "Господи, помилуй!": У мережі підняли на сміх фото пам'ятника російським "миротворцям" в Придністров'ї

Знімок активно коментують в мережі.

Фото: ФБ

У Молдові в місті Бендери (Придністровський регіон) був встановлений пам'ятник російським "воїнам-миротворцям", повідомляють Патріоти України.

Бетонний монумент встановлений на однойменній алеї біля Будинку культури ім. П. Ткаченка.

У відкритті пам'ятника взяли участь голова невизнаної республіки Придністров'я Вадим Красносельський, голова уряду Олександр Мартинов, депутати Верховної Ради, військовослужбовці ОГРВ і духовенство.

Однак користувачів соціальних мереж не вразило художнє виконання статуї. "Господи, помилуй!" – вигукує Семен Нічкулін у своєму Facebook.

"Чакі москаль?", "Сіяч", "Абанамат" якийсь", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, Росія на порозі довгого економічного занепаду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...