Хіти тижня. "Говорят же вам, в шахте нашли, как и ваши комбайнеры": Мережу потішила істерика російського можновладця через ПЗРК у сирійських повстанців, котрим "валять" асів Путіна

Заступник голови Держдуми РФ Юрій Швиткін обурив користувачів мережі своєю заявою про джерело зброї, якою був збитий російський Су-25 в Сирії.

За словами депутата, якого цитує російське агентство РИА Новости, до цього у бойовиків "Ісламської держави" не було ПЗРК і вони нібито отримали її з боку закордоних країн, передають Патріоти України. "Це викликає безумовну необхідність проведення розслідування, виявлення джерела, звідки (ІДІЛ) отримало зброю", - заявив він.

Тим часом користувачі мережі пригадали Швиткіну безглузду відмовку росіян про те, що бойовики на Донбасі нібито використовують зброю з шахт. "Так, напевно, бойовики ці раніше шахтарями були, а ПЗРК в шахтах ще з 1 світової лежить, а частину, напевно, у Асада захопили, як трофеї, ну а що не так?", "Це спеціальні люди, вони купили ПЗРК в військторзі і вони там вирішували якісь завдання", "ПЗРК у них звідси. самі поставили, самі продали, самих збивають", - пишуть в мережі.

Раніше стало відомо, що відповідальність за збиття Су-25 в Сирії взяло на себе джихадистське угруповання "Хаят Тахрір аш-Шам".

Політичний оглядач Олег Пономар уточнив зброю, з якої був збитий літак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...