Хіти тижня. І шпигунів не треба: П'яний російський полковник загубив на Донбасі флешку з секретними даними

Зміст цінної знахідки вже опублікований українцями.

Полковник російської армії Сергій ГайдамакаПолковник російської арміїСергій Гайдамака, який воює серед терористів "ДНР", у п'яному угарі загубив флешку з даними про військові частини південного округу збройних сил РФ, - повідомляє сайт групи "Інформаційний спротив", на якому була опублікована інформація з флешки, передають Патріоти України.

"Перебуваючи в неосудному стані в одному з розважальних закладів окупованої Горлівки, полковник Гайдамака загубив флешку зі зразками керівних документів і відомостей, що стосуються діяльності об'єднань і військових частин Південного ВО ЗС РФ", - повідомляють експерти "ІС".

"Для прискорення внесення всіх позначених у документах військових злочинців у бази цих спецслужб, громадських організацій, посольств і банків, група "Інформаційний опір" викладає файли з загубленою флешки у вільний доступ", - йдеться в повідомленні.

Завантажити документи можна тут: ч1. і ч2.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...