Хіти тижня. "Я свою дружину долонькою б'ю її по дітородному органу сильніше, ніж він мене по обличчю": Одіозний російський "десантник" прокоментував бійку з журналістом (відео)

В мережі посміялися над недолугим порівнянням українофоба.

Фото: From-ua.com."Десантник" Олександр Орлов, який вдарив в День ВДВ журналіста прокремлівського телеканалу НТВ Микиту Развозжаева, коли той вів репортаж, вразив мережу своїм інтерв'ю в прямому ефірі одного з російських телеканалів. Відповідний відеоролик опублікував в Facebook блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

Ведучий програми Андрій Малосолов попросив Орлова прокоментувати переможний боксерський поєдинок з журналістом з Пермі Романом Четіним, який кинув виклик бешкетникові.

На питання про спортивні якості свого опонента Орлов, зробивши довгу паузу, видав наступне: "Ну, як сказати ... Ось я коли займаюся сексом зі своєю дружиною, я своєю долонькою б'ю її по дітородному органу сильніше, ніж він мене по обличчю... Удари по обличчю ні про що взагалі... Йому б потренуватися, удар поставити... А він мене бив... Ну це ніщо взагалі".

Після цього у "десантника" запитали про те, як змінилося його життя після інциденту з журналістом НТВ.

"В гіршу сторону... В плані того, що... Ну як би... Моя менеджерська діяльність вся пішла п*здою", - відповів Орлов, збивши ведучого з пантелику.

У свою чергу коментатори цілком оцінили ораторські здібності і бійцівські якості чоловіка, також пошкодувавши його дружину.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...