Хіти тижня. "Я вам покажу і Київ під іншим прапором і всю Україну": Жириновський публічно заявив, що планує зробити людей дальтоніками (відео)

Лідер ЛДПР заявив, що виграє вибори в Путіна.

Фото: glavcom.ua.Лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що США "влаштують заваруху" в Україні в лютому наступного року перед президентськими виборами в РФ, що, на думку політика, допоможе йому виграти у Володимира Путіна. Про це Жириновський сказав під час одного з політичних шоу на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Це сценарій, щоб змусити Трампа – не хочеш Корею бомбити – ось давай на Україні цю заваруху влаштуємо. І коли? Вони ж дату намітили. У лютому, щоб спробувати дати нам поганий фон для виборів президента. І не розуміють, що тоді я можу обійти Путіна і я зможу перемогти на виборах. Тоді я вам покажу і Київ під іншим прапором і всю Україну", - сказав Жириновський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...