Хіти тижня. "Інтелект тут більше не живе": Як Лорак осоромилася в ефірі росТБ (відео)

Ані Лорак, українська співачка, яка проміняла Батьківщину на "московське бабло", відзначилася «музичним знаннями» в програмі «Вечірній Ургант».

Іван Ургант, ведучий програми, запропонував Лорак гру «Звук знизу», в яку грають багато знаменитостей, які беруть участь в передачі. Під час гри запрошені діти наспівують відомі пісні, а учасники передачі їх вгадують, передають Патріоти України.

Суперником Ані Лорак в цій грі став кінооглядач передачі Антон Долін. Маючи широкий музичний кругозір, співачка крупно осоромилася під час вгадування однієї з пісень. Ургант допоміг Лорак, сказавши назву композиції, а також виголосив фразу «Це PSY Gangnam style, ганьба».

Втім, Лорак в грі все-таки здобула перемогу, однак потрібно визнати, що їй напевно стало соромно за те, що вона не може похвалитися знанням найвідоміших хітів останніх років. Користувачі жартують над співачкою, відзначаючи, що, найімовірніше, вона знайома лише зі своїм власним репертуаром. Програма виходила в ефір ще рік тому, проте користувачі досі обговорюють співачку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...