Хіти тижня. "Йому пасує тюремна роба": У мережі висміяли вигляд Путіна на саміті у В'єтнамі (фото)

Як відомо, Трамп потиснув руку Путіну і на фото стояв поряд з ним.

Трамп і Путін на саміті у В'єтнамі. Фото:prm.uaУ соцмережах сміються над фотографіями президента Росії Володимира Путіна з саміту країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва, який проходить у В'єтнамі. "З усіх лідерів на сьогоднішньому заході у В'єтнамі тільки Путіну явно пасує синя тюремна роба". Про це пише в своєму Facebook політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

На знімку Путін стоїть біля президента США Дональда Трампа. Трамп підійшов до Путіна і потиснув йому руку, а також поплескав по плечу. Після цього американський президент став поряд з ним.

Після фотосесії всі лідери попрямували на прийом від імені президента В'єтнаму. Трамп покинув прийом до його завершення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...