Хіти тижня. Йосип Давидович, Сірожа Лазарєв, Боря Моїсеєв, Дімачка Білан, Філя Кіркоров, Коля Басков - приготуватись: У Кадирова склали список співаків, підозрюваних у нетрадиційній орієнтації

Чи стане список підозрюваних "розстрільним", чи основою більш м'яких репресій покаже час, так само як і хто туди потрапить.

Чеченські силовики склали список діячів культури, які можуть бути гомосексуалістами, повідомляє «Кавказ.Реаліі» з посиланням на співробітників правозахисних організацій, що працюють в республіці, передають Патріоти України.

«У цьому списку два-три десятка імен діячів культури, в основному - співаків. Про нього стало відомо від людей, які містилися в секретних в'язницях для геїв», - розповів співробітник одного з місцевих НКО.

За словами працівника іншої неурядової організації, як мінімум трьох затриманих геїв запитували про артистів зі списку.

«Ці люди, яким ми надавали допомогу у від'їзді з республіки, говорили, що в списках знаходяться імена відомих співаків. Нам відомо, що деякі з них покинули Чечню, побоюючись за своє життя», - додав він.
Співрозмовник з іншої організації також послався на повідомлення від двох людей, яких утримували в секретній в'язниці для геїв в Аргуні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...