Хіти тижня. "Как долго я тебя ждала": Мережу розбурхало фото міцних обіймів двох нардепів

Народні обранці обіймалися посеред сесійної зали в будівлі Верховної Ради.

Міцні обійми народного депутата України від партії "Блок Петра Порошенко" Мустафи Найєма з колегою від БПП Віталієм Чепиногою розбурхали користувачів мережі. Відповідну фотографію опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст і блогер Андрій Дзиндзя, передають Патріоти України.

"А решту додумайте самі", - додав він до фото.

Так, нардепи обіймалися посеред сесійної зали в будівлі Верховної Ради. Фотограф підловив такий момент, в якому Найєм навіть прикрив очі.

Користувачі мережі назвали чоловіків "голубками".

"Нє, ну! Ми ж живемо в європейській країні, чого вже тут", "Так він що голубчик", "Голубки", "Подібний шукає подібного і знаходить", "Прям Титанік", "Не вистачає ще одного шару і кия, щоб розбити цих "зайців", "Дивись яка любов яйцеголових, до себе".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...