Хіти тижня. "Хлеба и ... трусов": Як у Донецьку зустріли обміняних бойовиків

Бойовики, яких обміняли на українських військових, не мають засобів для виживання й просять у людей елементарні речі.

Бойовичка, яка повернулася в Донецьк по обміну, просить у людей їжу та спідню білизнуПро це в Twitter написав журналіст Денис Казанський. Він розмістив пост мешканки Донецька Вікторії Іванової з проханням допомогти звільненій дівчині-бойовику, передають Патріоти України.

"Сьогодні зідзвонилася зі Світланою Акімченковою. Потрібні каструлька, ложка, чашка, вилка, миска, глечик, невелике відерце, взуття 40 розміру, одяг 48 розміру, колготки, нижня білизну (на нову вона не претендує).

Дівчинці 21 рік, провела в полоні 2,5 роки. Поселили в гуртожиток торгового інституту, годують кашею з соєвої тушонкою. Продуктів не вистачає", - написала Іванова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...