Хіти тижня. Хунта - вона така: У мережі показали, як в Криму тролять Україною "руссо туристо" (фотофакт)

"В російській вільній і демократичній державі в футболці з українською символікою далеко не пройдеш", - пишуть користувачі мережі.

В інтернеті показали, як в окупованому Криму прихильників Росії тролять українською символікою. Відповідні фото в своєму Twitter оприлюднив користувач під ніком RoksolanaToday&Крим, повідомляють Патріоти України.

"Уважно придивляйтеся до наших сувенірів ... Все не так однозначно. На всіх ринках Криму. У Керчі, наприклад", - йдеться в повідомленні.

Так, автор поста виклав фото футболки, на якій зображений Крим з буквами UA (Україна).

Варто відзначити, що знімок викликав активне обговорення в мережі.

"Товар почали знову возити з Одеси", "У такій футболці в російській вільній і демократичній державі далеко не пройдеш!", "Продавців ще не упакували в автозаки?", "І що це? Міняють погони потихеньку?" - пишуть в інтернеті.

Також користувач опублікував фото реклами чіпсів з Джанкоя, на якій написано: "Давай, Росія, вибирай, адже чіпси - це єдине, що ти в Росії можеш вибирати чесно".

Як повідомляли Патріоти України, в мережі показали свіжі фото порожніх пляжів Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...