Хіти тижня. "Кобыла, у*бывай домой": Як у Чечні зустрічали кандидата в президенти РФ

Журналістка та "світська левиця" Ксенія Собчак вступила у конфлікт з місцевими жителями на вулиці столиці Чечні.

Ксенія Собчак

Собчак, яка балотується в президенти Росії, відвідала столицю Чечні Грозний і вступила в конфлікт під час прогулянки вулицями міста. Трансляцію відвідин Собчак Грозного опублікував її канал у YouTube, передають Патріоти України.

Жінка замовила каву на вулиці, проте до неї підійшов невідомий чоловік і почав її ображати. "Навіщо ви п'єте каву, кава шкідлива для коней", – заявив він і поцікавився метою візиту Собчак до Чечні.

Кандидат у президенти відповіла, що чоловікам не личить таким тоном розмовляти з жінками. "Із вами можна. Ви не з доброю метою приїхали... Я знаю про ваші наміри. Я не хочу, щоб ви перебували в нашій республіці. Ми й так нахапалися клопоту через таких людей, як ви", – заявив невідомий.

На місце конфлікту підійшли ще чоловіки, які почали підтримувати невідомого або знімати те, що відбувається, на телефони. "Це громадське місце, але республіка наша..." – заявив він. У цей час із-за спини нахаби інший закричав: "Кобило, уй...буй додому".

Собчак наголосила, що перебуває у своїй країні, Російській Федерації. "Ніхто не радий вам. Я за весь народ. Я представник Чеченської Республіки, я громадянин. Кому потрібно, всі знають мене. Я чеченець", – заявив місцевий.

Журналістка відповіла, що не хоче сваритися. "Ви сказали те, що сказали. Гарного вам дня", – підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...