Хіти тижня. "Когда по долгу службы вынуждена слушать неистовый бред в стиле "Мистера Бина": Мережу розсмішила реакція Меркель на Путіна (фото, відео)

Судячи з відео зустрічі канцлера Німеччини з президентом РФ у кулуарах саміту, стає зрозумілим, що товариство Путіна було для Меркель досить неприємним.

Ангела Меркель під час зустрічі лідерів саміту G20. Фото:facebook

Сьогодні головною темою дня залишається саміт G20 в Гамбурзі. Користувачі соцмереж шукають і обговорюють добірні кадри з красномовними виразами облич політиків, передають Патріоти України.

Увагу мережевої спільноти привернули канцлер Німеччини Ангела Меркель і російський президент Володимир Путін. Подивившись на фото і відео спілкування двох лідерів держав, користувачі прийшли до висновку, що Меркель було не дуже приємним товариство господаря Кремля.

"Фото тижня. Ангелу ось-ось знудить. Сподіваюся, що у неї є пакетик на випадок зустрічі з шолудивим ..." - написав блогер Сергій Наумович, опублікувавши знімок.

Також він оприлюднив короткий відеозапис спілкування політиків. "Когда по долгу службы ты вынуждена встретить чокнутого коллегу и снова послушать его неистовый бред в стиле "Мистера Бина".", - написав під відео блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...