Хіти тижня. "Комплекс кремлівського карлика": Путін приїхав до Лукашенка на величезних каблуках (відео)

Путін йшов по килимовій доріжці дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика.

Фото: Zaxid Media.Президент Росії Володимир Путін приїхав на саміт Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ) в Мінськ на величезних каблуках. Побачити дивне взуття глави РФ журналістам вдалося в момент зустрічі Путіна з лідером Білорусі Олександром Лукашенком у Палаці Незалежності, передають Патріоти України з посиланням на by24.org.

Відзначається, що Путін йшов по килимовій доріжці дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика.
"Причина того ставала ясна, якщо подивитися на ноги: на російському лідера були черевики, висота підборів яких становила приблизно 8-10 сантиметрів", - пише ЗМІ.
Джерело повідомляє, що навіть дані офіційних джерел про зріст Путіна різняться: за одними він дорівнює 170 сантиметрам, за іншими - 167 і навіть 162. При цьому зростання Лукашенко становить 182 сантиметри, хоча сам білоруський президент в одному зі своїх інтерв'ю колись заявив і зовсім про 190 см.
"Путін, мабуть, дуже комплексує з цього приводу, якщо узувається перед такими заходами в черевики з особливо високими підборами. Вони дозволяють хоча б візуально скоротити різницю в зрості", - зазначає by24.org.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...