Хіти тижня. Кров з молоком: Вгодований наполягальник “дієти” для напівголодних українців знайшов собі “апетитну” заступницю (фотофакти)

Новим заступником міністра соціальної політики Андрія ​​Реви стала Олександра Чуркіна 1986 року народження.

Олександра Чуркіна

Судячи по сторінці Чуркіної в Facebook, дівчина відрізняється своєю любов’ю до фото. Крім того, вона працювала в Представництві Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, передають Патріоти України.

На її сторінці в соцмережах можна знайти велику кількість нестандартних фото з нею.

Нагадаємо, в ефірі одного з українських телеканалів Андрій Рева заявив, що українці витрачають на їжу більше грошей, ніж жителі Німеччини.

Пізніше скандальний міністр шокував українців розміром свого окладу, який склав 102,8 тис. грн. за місяць. Бухгалтерія нарахувала йому премію в 100% від окладу, відпускні 27,3 тис. грн, а матдопомога на оздоровлення і зовсім перевищила оклад в 10 разів – 48,6 тис. грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...