Хіти тижня. "Квартал 95" приголомшив мережу пародією на Порошенка та "компанію", які дивились "Слугу народу" (відео)

Номер зняли прямо в залі. В кінотеатр інкогніто приходять герої пародії: президент Порошенко, прем'єр Гройсман, мер Кличка, депутати Тимошенко і Ляшко.

Фото: "Телеграф".Як народні обранці реагують на фільм, в якому критикують владу в Україні Студія "Квартал 95" у новому випуску "Вечірнього кварталу" показали пародію на українських політиків, в якій Порошенко і депутати дивляться фільм "Слуга народу". Відео, опубліковане в YouTube, менше ніж за добу набрала майже 200 тис. переглядів, передають Патріоти України.

Номер зняли прямо в залі. В кінотеатр інкогніто приходять герої пародії: президент Порошенко, прем'єр Гройсман, мер Кличка, депутати Тимошенко і Ляшко.

Їх возмушает "фантастична історія про те, як людина з народу дивом стає главою держави. Самі політики бояться, що Володимир Зеленський дійсно выдвенет свою кандидатуру на пост президента із гаслом "Жарти жартами, але я йду в президенти".

Гумористи зазначили, що фільм "Слуга народу-2" в кінотеатрах подивилися 10 мільйонів глядачів. У коментарях користувачі з захопленням відреагували на пародію: "Зеленський 2019! Порвемо олігархів!", "Зеленський в президенти! Жарти жартами а він відмінний кандидат!", - пишуть люди.

Нагадаємо, що на питання про те, може Володимир Зеленський стати "Джокером" у майбутній президентській гонці, артист відповів, що не може серйозно сприймати свою участь, навіть якщо у нього є шанси вийти в другий тур.

"Якщо серйозно, то я до цього дуже серйозно ставитися не можу. Поки що", - відповів шоумен. Крім того, Володимир Зеленський зазначив, що він відчуває себе на своєму місці і що він не їздить на навчання за кордон, та як там не можна навчитися тому, як живуть в Україні. "Суть в тому, що я вважаю, що я на своєму місці в житті. Мені кайфово. Я не їжджу в Америку. Не можна вивчати в Америці, як живуть в Україні. Це так, порада", - додав Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...