Хіти тижня. Ліліпутін: У мережі показали світлину президента РФ без фотошопу

Байкеру із бородою довелося зігнути ноги в колінах, щоб здаватися нижче голови держави.

Путін завжди намагається здаватися вище. Ілюстрація: Лента.ру.

В інтернет-мережі показали, як президент Росії Володимир Путін робив фото з байкерами з клубу «Нічні вовки». Про це повідомляє Стіна, передають Патріоти України.

«Ні для кого не секрет, що «Нічні вовки» давно вважаються непростими байкерами в Росії, а наближеними до Кремля людьми. Президент РФ Володимир Путін ніколи не приховував доброзичливого ставлення до них. Нещодавно в мережі знайшли спільне фото скандального мотоклубу», – йдеться в повідомленні.

Так, користувачі інтернет-мережі звернули увагу на цікаву, навіть кумедну деталь: одному з чоловіків довелося зігнути ноги в колінах, щоб здаватися нижче голови держави. Фото вже порівняли зі школярем, якому довелося вчинити так, щоб «не бентежити Путіна».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...