Хіти тижня. "Мальчик, как ты посмел быть выше фюрера?": Нове фото з Путіним розсмішило мережу

Коли диктатор - приземистий чоловік, що позиціонує себе як мачо, то навіть дітям доводиться підігравати.

Михайло Прохоров не присів, тому в нього були проблеми. Ілюстрація: соцмережі.

Для колективного фото з президентом Росії Володимиром Путіним одному з російських школярів довелося зігнути ноги в колінах, щоб у такий спосіб не здаватися вищим голови держави. Відповідне фото у своєму Facebook опублікував журналіст Олег Панфілов, передають Патріоти України.

На знімку видно, як кмітливий хлопець, що стоїть біля Путіна, присів і виявився трохи нижче "государя". Таке позування викликало хвилю насмішок серед користувачів соцмереж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...