Хіти тижня. Малограмотний трієчник: Кремлівський карлик продовжує смішити мережу (відео)

Колишній заступник голови уряду Російської Федерації Альфред Кох висміяв виступ російського президента Володимира Путіна перед школярами, назвавши його "малограмотним трієчником".

Відео виступу і коментар до нього Кох опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Малограмотний трієчник мудрує у відсутності тих, хто може поставити його на місце. І, схоже, щиро вірить, що говорить по темі, досить кваліфіковано і розумно. Уявляю, що про нього думаю ці діти. Напевно, щось в дусі "дід-то зовсім тупий" і "клоун мудрує". "Апоссіонарний" ти наш...", - прокоментував Кох виступ Путіна, в якому той розмірковував про "ядерний реактор росіян" і про нового володаря світу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...